Öluffa i Thailand

Att öluffa i Thailand bland paradisöarna är något som är både enkelt och billigt.
Thailand är redan en favorit hos många och vi förstår varför! Männsikorna, maten, marknaderna, templen, stränderna, havet, solen och allting annat som landet har att erbjuda.

Öluffa i Thailand

Det finns många olika flygalternativ till Thailand och den fantastiska övärld som landet erbjuder. Flyg till Phuket eller Krabi med direktflyg, eller varför inte passa på att besöka en annan spännande stad på vägen, till exempel Dubai, Singapore eller Bangkok.

Väl på plats i Thailand är det enkelt att ta sig mellan de olika öarna med färja eller speedboat. Till exempel kan du åka från Phuket till Krabi (Ao nang) och hela dess utbud av spännande öar är dina att välja mellan.

Koh Lanta och Koh Jum, är de mest familjevänliga öarna. Koh Ngai och Koh Mook har ett enormt lugn och fina dykvatten. Koh Lipe är känt för sina magiska stränder, Koh Phi Phi och Phuket är backerpackerns stora favoriter. Det finns kort och gott något för alla, stora som små.

Vi skräddarsyr resan åt dig

Självklart hjälper vi dig gärna att skräddarsy resan utefter dina önskemål. Vi ordnar flyg, hotell och kanske vill du ha tips och förslag på vad du inte får missa? Vi ordnar det!

Kontakta oss nedan så hjälper vi dig med ett skräddarsytt reseförslag.

Vill du veta mer?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.