SKRÄDDARSYDDA RESOR

Lägg dina reseplaner i våra händer och vi ger dig ett skräddarsytt reseförslag

Visst kan det vara spännande att själv ”plocka ihop” sin egen resa, men riskerna är stora för att du i slutändan blir besviken och att du fått betala onödigt dyrt för ”din resa”. Låt oss istället göra det tillsammans, vi har lång erfarenhet i branschen samt avtal med reseleverantörer så som flygbolag, hotell, hyrbilsföretag mm. När du bokar en paketresa via oss så är du skyddad av paketreselagen – så om något skulle ändras, det kan vara ett flyg som ställs in och hela researrangemanget då behöver ändras så kan du vara lugn. Inga extra kostnader tillkommer utan vi ordnar och ser till att din resa blir av så som du tänkt dig. Tillsammans kan vi planera din resa och ge råd utifrån våra egna erfarenheter.

Ett gott råd är att om möjligt boka i god tid före avresa. Flygbolag ”släpper” sina bästa priser ungefär elva månader före avresa.

Med erfarenhet råder vi att planera och förbereda så mycket som möjligt innan avresa för att slippa krångel längs vägen. Sevärdheter, lokala transportmedel etc kan vara fullbokade väl på plats, det kan gå timmar av förvirrat sökande innan du hittar ett boende.

Dessa punkter kan vara bra att du funderar över innan du hör av dig till oss:

  • När på året vill du resa? Specifika datum?
  • Hur många är ni som ska resa? Barn – ålder?
  • Hur länge vill och kan du vara borta?
  • Vill du boka boende – vilken standard?
  • Vill du ha transfer eller kanske hyrbil?
  • Biljetter till evenemang (sport, teater, musikal osv.)?
  • Marktransport ex. tåg, färja?

Vi har bred erfarenhet av resor runt hela världen – kontakta oss idag så skräddarsyr vi din resa efter just dina önskemål.

USA

Vår främsta USA-expert Mimmi Tysk hjälper dig att sätta ihop en prisvärd och oförglömlig resa.

Vill du kanske göra en rundresa med bil? Mimmi tar fram resrutt, kartor, boende längst vägen, förslag på aktiviteter… allt du kan tänka dig för att din resa ska bli så bra som möjligt!

Tryggheten i att GO Travel vet vad vi önskar och uppfyller det, med god insikt i resmålen ger de inspirerande och tydliga beskrivningar samt löser alltid eventuella problem. De levererar personliga och unika resor med högsta nivå på arrangemang.

– Olle & Karin, återkommande resenärer

Go Travel är en resebyrå utan motstycke, med en enastående service sedan starten för snart 10 år sedan. De har bra förslag på olika resor och finns alltid till hands även i fall de kniper, absolut att rekommendera!

– Peter, återkommande resenär

Ett långvarigt samarbete för både kursresor och privata resor runt om i världen. Mimmi Tysk med personal lägger ned stort engagemang för att leverera bra och prisvärda reseupplägg!

– Björn & Pirkko, återkommande resenärer

Kan vi hjälpa dig?

Behöver du hjälp med din bokning? Ring eller maila oss! Vi gillar att prata med våra kunder och vill ge dig en oförglömlig reseupplevelse!

Ett urval av våra resor

Fira 17 maj i Norge!

Kryssning Bergen – Kirkenes med Havila Kystruten

Hummersafari i Bohuslän

Exklusiv långweekend!

Mitt Warszawa med Herman Lindqvist