Meneghetti Wine Hotel and Winery

Unikt och lyxigt hotell omgivet av Istriens vingårdar och olivlundar

Lyxiga Wine Hotel and Restaurant Meneghetti är en dold juvel bland flera århundraden gamla cypressträd, vingårdar och olivodlingar. Här bor du i eleganta rum och villor i kombination med en helt fantastisk Wine och Dine-upplevelse.

Njut av lunch i poolbaren Olivetto, middag i a la carte-restaurangen, vin i loungebaren eller njut av lugnet på den privata stranden med ett glas Meneghetti sparkling wine i handen. Alla rätter som serveras här är kreativt presenterade och tillagade på färska, lokalproducerade ingredienser valda utefter säsong. Sommelieren hjälper till att välja ut passande viner till rätterna.

Vill du kanske lära dig att laga någon av de fantastiska rätterna du avnjutit eller lära dig mer om viner? Matlagnings- och sommelierkurser kan ordnas på begäran.

15 premium vin- och olivoljemärken produceras på egendomen
För alla vin-älskare erbjuder Meneghetti Wine Hotel & Winery vinprovningar, och är det något vin du förälskar dig i kan du självklart köpa med dig hem, antingen som separata flaskor eller packade set i handgjorda träboxar.

För den som vill aktivera sig har denna egendom ett perfekt läge! Jogga, cykla eller ta långa promenader i den vackra istriska naturen, eller koppla av vid poolen. Som gäst har du fri tillgång till inomhus- och utomhuspool, bastu samt gym på hotellet.

Hotellets inredning är en mix av moderna och antika möbler. I de smakfullt inredda badrummen finns exklusiva kroatiska badprodukter med doft av medelhavsområdets örter och oljor, och sängarna är bäddade med eleganta sängkläder från Frette. Hotellet är utrustat med gratis WiFi, luftkonditionering och LED-TV med satellitkanaler.