MARSEILLES BEACHFRONT HOTEL

Strandnära hotell där ni hittar allt inom räckhåll!

Eleganta Marseilles Beachfront Hotel ligger nära intill populära Miami Beach och här kan ni avnjuta en privat del stranden som endast är för hotellets gäster.

På hotellet finns det 2 barer och 1 restaurang så det finns alltid utrymme för att avnjuta en god drink eller utsökt måltid. Varför inte slå sig ner i någon av de mysiga loungestolarna eller ta en simtur i poolen. Hos Marseilles Beachfront Hotel handlar allt om komfort och att bara njuta!

Hotellet omges av välkända nattklubbar och restauranger. Längs med livfulla Collins Avenue hittar ni också mängder med shopping, köpcentrum och caféer. Det här är ett drömläge att bo på i Miami, med endast 5 minuters promenad från Miami Beach Convention Center och inte långt därifrån det historiska Art déco-distriktet samt endast 10 minuters promenad till köpcentret Lincoln Roads.

Resortfee inkluderat i priset!
Hos Go Travel ingår alltid Resortfee-avgiften när ni bor på Marseilles Beachfront Hotel. Det här är en avgift som de flesta hotell i USA tar ut för sina besökare och den kan ofta bli ganska dyr. Vi på Go Travel vill göra er resa och vistelse så smidig och härlig som möjligt så vi har därför förhandlat bort den här avgiften för våra kunder ♥ bra va!

Utsikt över Miami Beach och poolområdet på Marseilles Hotell

Cabana lounges på Marseilles Hotell Miami

Dubbelrum på Marseilles Hotell Miami

Marseilles Hotell Miami lobby