HOTELL HAVSBADEN

Ståtligt skärgårdshotell med stor spaavdelning bara ett stekast från havet

Hotell Havsbaden är vackert beläget på klipporna i Grisslehamn, bara ett stenkast från klippstranden, den levande fiskehamnen och havet.

Så snart ni kliver innanför dörrarna till detta destinationshotell innfinner sig lugnet och här känns det nästan som att tiden står still. Denna rofyllda miljö med mysiga omgivningar passar perfekt för ett par avkopplande dagar och här får ni möjligheter att rå om varandra, ta en promenad längst klipporna, bli ompysslade i SPAt och bli bortskämda med god mat och dryck.

Här finns ett av Sveriges kanske finaste spa med sauna-world, utom- & inomhuspooler, spaexperience, kallpool och totalt 13 pooler. Och mycket mer.

Här kan man också konferera i ostörd havsmiljö, Havsbaden tar emot allt ifrån den lilla konferensgruppen till stora grupper på 350 personer. Kombinera konferensen med spabehandlingar, skärgårdsliv, golf och god mat och dryck.

En mysig spa-weekend, möhippa, bröllop, konferensresa eller kanske dagspa… Hotell Havsbaden passar perfekt för flera olika typer av vistelser. Kontakta oss via nedan formulär för mer info och prisförslag.