Top
Få platser kvar
Rostock Påskmarknad 10-12 april 2020
Boka resa nu

Rostock Påskmarknad 10-12 april 2020

Shoppingresa till Hansastaden Rostock.
Shoppa loss i Rostock! Gör vår 3 dagars bussresa till det du vill! Du får mer tid till att shoppa i centrum, lära känna staden på egen hand, äta gott på de mysiga restaurangerna samt handla på gränsshopen. På gågatan i centrum äger en stor påskmarknad rum med utställare som erbjuder lokalt hantverk, kläder, mat, dryck, godis, påskägg, påskharar och mycket mer som hör påsken till.

Vi startar vår bussresa på Öland och i Kalmar på fredagsmorgonen och åker söderut över Öresundsbron till Danmark ner till Gedser där vi njuter av knappt 2 timmars färjetur över till Rostock. Därefter åker vi direkt till en gränsshop för shopping. Vi åker sen vidare till vårt hotell, ****Penta Hotel som ligger mitt i centrum av Rostock. Detta moderna hotell med sina bekväma rum erbjuder också gym och bastu. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellets restaurang.

Lördagen startar med frukostbuffé på hotellet och därefter bjuder vi på utflykt till Karl´s för de som önskar. Det är en stor gårdshandel med olika specialinriktningar, bland annat jordgubbar och kaffeserviser. Här hittar du verkligen ”allt”. Jordgubbsörhängen, jordgubbsschampo, sylt, saft, bakverk, karameller etc. Karl´s har setts som en blandning av Ullared, Skara sommarland och Bondens marknad. Resten av dagen ges tillfälle till Påskmarknaden samt shopping i Rostock’s alla centrala affärer med sitt stora urval av kläder, skor m m. Kvällen är fri för egen förströelse. På söndagen avnjuter vi frukostbuffén  innan vi tar färjan från Rostock tillbaka till Gedser och vår bussresa går vidare genom Danmark över Öresundsbron och hem till Kalmar och Öland.

Pris:     2950,-/person i dubbelrum   (enkelrumstillägg 600,-)

              

Du får

  • Bussresa från Öland & Kalmar i modern helturistbuss med dvd, toa, fällbara stolar, luftkonditionering samt tillgång till busscafé med varma och kalla drycker med tilltugg.
  • Öresundsbron t/r
  • Överfart Gedser/Rostock t/r
  • 2 övernattningar i dubbelrum med dusch/wc
  • 2 frukostbufféer
  • 1 middag
  • Reseledarservice
  • Väg-, bro- och färjeavgifter

Anmälan   senast 24 februari 2020

Anmälningsavgift 200:-/person betalas senast 10 dgr efter anmälan, till Gotravel,bankgiro 437-6844.

Slutbetalning Betalas in senast 30 dagar innan avresa

Önskar du en speciell plats i bussen under resan? Kontakta oss här eller uppge önskemål vid bokningstillfälle.

Resan garanteras vid 30 bokade platser.
Vi reserveras oss för eventuella ändringar i reseprogrammet.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.
Vi följer paketreselagen, läs gärna mer på www.gotravel.se
Resan arrangeras av Gotravel och Tomas Buss AB

 

Tillbaka till resekalendern Boka resa nu